Kurser & workshops 

Practise and all will come...

MediYoga - stresshantering & balansering

Måndagar kl. 17.30 med start 19/9

Kursen är på 5 tillfällen

Kostnad 775 kr, dropin i mån av plats 185 kr/gång

Nionde Träningsstudio, Höör

Denna kurs riktar sig till dig som känner att stress påverkar dig negativt. Kanske du varit utbränd och behöver verktyg för att läka och balansera kroppens samtliga system. Har du värk och smärta eller svårt för att sova kan MediYoga hjälpa dig. 

Rörelserna är enkla och mjuka och de allra flesta går att utföra sittande på en stol. Vi går igenom andningsövningar, rörelser, stilla positioner samt använder mantran och meditationer för att uppnå lugn i sinnet och mjukhet i kroppen.

Fun at Yoga

PILATES

Platt mage & stark rygg

Söndag kl 16.00 med start 2/10

Kostnad 1240:- dropin i mån av plats 185:-/gång

Nionde Träningsstudio, Höör

Pilates är träningsformen som ger dig en platt mage och en stark rygg. Dessutom får du en fenomenal kroppskontroll och smidighet samtidigt som du upplever klarhet i sinnet. Denna kursen fungerar lika bra oavsett om du har tränat pilates tidigare eller inte. Vi börjar från grunden och efterhand som vi bygger upp styrkan får du valfria progressioner i övningarna att utforska. Pilates utförs med endast kroppen som motstånd på en matta främst i liggande och sittande positioner.

YINYOGA

Stilla och mjukt...som honung för kropp & själ

Söndagar kl 17.00 med start 2/10

Kursen är på 8 tillfällen

Kostnad 1240:- dropin i mån av plats 185:-/gång

Nionde Träningsstudio, Höör

I Yinyoga ligger fokus på mjuka stretchar och konsten att släppa taget. Vi håller positionerna längre för att komma djupare in i muskler och bindväv och lösa upp både fysiska och mentala spänningar. Känslor som stress, sorg, ilska eller frustration lagras i vävnaderna och orsakar begränsningar i flödet vilket kan leda till smärta och begränsad rörlighet. Under dessa ljuvliga yogapass får stress och oro smälta bort ett andetag i taget.

Yoga Child's Pose
Yoga Mat and Straps

Kommande workshops 

Planerade workshops är bland annat: Yoga för dig med ryggont

Fascia-stretching & styrka 

YogaStrength - bygg styrka och öka konditionen