Yoga Session

MINIRETREAT
Dynamsik hatha/yin stretch

Varmt välkommen att inleda det nya året på allra bästa sätt! Skön mix av värmande dynamisk yoga och avslappnande yin yoga med långa mjuka stretchar.

8-10 januari 

Nionde Träningsstudio 

Fre 18.00-19.30, lör samt sön 16.00-17.30
Pris 599:- ANMÄL DIG HÄR - begränsat antal platser med gott om utrymme mellan mattorna i salen!

 

Vårens kurser

Pilates

Start under våren i avvaktan på pandemiläget

Pilates är träningsformen som ger dig en stark rygg och en platt mage. Dessutom får du en fenomenal kroppskontroll och smidighet samtidigt som du upplever klarhet i sinnet. Denna kursen fungerar lika bra oavsett om du har tränat pilates tidigare eller inte. 

Tisdagar kl 18.00-19.00
Plats: Ringsjö Värdshus, Gamla Bo, Höör 

Senior Yoga Class
Yoga at Home

Yoga för kylskåp

Start under våren i avvaktan på pandemiläget

Kursen för dig som tror att du inte kan yoga. 
Yoga är för alla! Ibland måste du bara börja från grunden och anpassa positionerna efter just din egen unika kropp och dess behov och förutsättningar. Vi går metodiskt igenom de vanligaste yogapositionerna samt solhälsningar och djupavslappning. Du lämnar yogamattan lugn och i balans.

Plats: Ringsjö Värdshus, Gamla Bo, Höör

Yoga Strength

Start under våren i avvaktan på pandemiläget

Dessa korta intensiva yogapass på 30 minuter kommer ge dig styrka och kontroll inifrån och ut. Fokus är på styrka och vi varvar övningar för överkropp, core och underkropp. Varje klass avslutas med en kort nedvarvning och stretch. Välkommen till Yoga Strength!


Plats: Ringsjö Värdshus, Gamla Bo, Höör

Warrior One
Yoga Mat and Straps

Yin Style Yoga

Start under våren i avvaktan på pandemiläget

Detta är en yogaform för maximal avkoppling och stressbefrielse. Vi stannar i mjuka stretchpositioner under något längre tid för att ge kroppen och sinnet möjlighet att fullkomligt slappna av och släppa taget om spänningar, stress och oro. Denna kursen lämpar sig lika väl till dig med tidigare erfarenhet av yoga som dig som nybörjare. Kom ihåg - man behöver inte vara vig för att klara av att yoga! Däremot kommer din rörlighet troligtvis att förbättras märkbart under kursens gång.

Plats: Ringsjö Värdshus, Gamla Bo, Höör

 

0733-527322

Frostavallasvägen 6, Höör, Skåne, Sweden

©2020 by Hälsorummet i Höör. Proudly created with Wix.com