Yoga Session

Yogakurser & workshops 2021

Practise and all will come...

 
Senior Yoga Class

Gamnacke, musarm & ryggont - första hjälpen för kontorsråttor!

Datum under planering

Under dessa 90 minuter får du tydliga övningar och rörelser för att motverka gamnacke, musarmar och ryggont. Allt fler tillbringar allt mer tid framför skärmar av olika slag. Vi blir dessutom mer stillasittande i både arbetsliv och på fritiden. Här får du hjälp med vad du själv enkelt kan göra för att minska eller förebygga besvär och smärta.

Pris 250kr

Plats Nionde Träningsstudio, Höör 

Varmt välkomna

Yoga at Home

Fördjupa din yoga
Teknikworkshop med handfast guidning

Datum under planering

I denna workshop på 90 min går vi metodiskt igenom några av de vanligaste dynamiska yogapositionerna och fördjupar förståelsen och tekniken av dess utförande och effekt. Jag kommer att guida dig med rösten och ge instruktioner men även handleda dig med mina händer.

Vi avslutar med en härlig Yoga Nidra - guidad avslappning.


Pris 250kr

Plats: Nionde Träningsstudio  

Warrior One

Lyft dig själv! 
En workshop med flyt

Datum under planering

Vill du lära dig att hoppa igenom armarna från Hunden till sittande? 

Det vill jag också! 

Under denna workshop på 90 minuter tränar vi på "Flytande övergångar" där vi med hjälp av teknikövningar och ett par stabila yogablock bygger styrkan och förståelsen för vad som krävs för att hoppa igenom. Obs - du behöver absolut inte kunna detta i förväg eller ens ha försökt dig på det tidigare! Däremot är det bra om du har lite allmän yogaerfarenhet. 


Pris 250kr

Plats: Nionde Träningsstudio

Yoga Mat and Straps

Yin/yang Style Yoga

Yogaweekend

Datum under planering

Under denna helg mixas dynamisk yangyoga med mjuka yinyogapositioner under tre härliga pass, fredag, lördag och söndag. Kroppen värms upp coh stärks i de eldiga stående positionerna och svalkas och stretchas i yindelen av passen.

Yinyoga är en yogaform för maximal avkoppling och stressbefrielse. Vi stannar i mjuka stretchpositioner under något längre tid för att ge kroppen och sinnet möjlighet att fullkomligt slappna av och släppa taget om spänningar, stress och oro. Denna weekendkurs lämpar sig lika väl för dig med tidigare erfarenhet av yoga som för nybörjare. Kom ihåg - man behöver inte vara vig för att klara av att yoga! 

Plats: Nionde Träningsstudio