top of page

Behandlingar

Njut varje minut

Välkommen på en avslappnade och djupgående massagebehandling hos mig! Massage löser upp spänningar i både kropp och sinne.

Svensk klassisk massage

Under massagen arbetar jag med specifika muskler och problemområden terapeutiskt. Massagen fokuseras på det spända och ömmande området, tex nacke och axlar men kan inbegripa hela eller delar av kroppen beroende på längd på din behandling. 
Vid beröring aktiveras parasympatiska nervsystemet som utsöndrar bl.a. lugn-och-ro hormonet oxytocin. Kroppen reagerar med att hjärtfrekvens och blodtryck sjunker, halter av stresshormoner minskar, toleransen av smärta ökar och musklerna slappnar av. Effekten blir en antistressreaktion och psykiskt blir vi lugna, avslappnade och balanserade.
Välj mellan 30, 45, 60 eller 90 min behandling.

Reiki Treatment
Massage

Ayurvedisk yogamassage

Frigör djup fysik och emotionell stress som varit instängd i dina muskler, med effekt att återge kroppen smidighet och flexibilitet. En behandling tar ca 90 min, utförs med olja där du ligger på uppvärmd madrass och innehåller helkroppsmassage (inkl ansikte och skalp), sträckningar och töjningar. En helhetsupplevelse för både kropp och själ.

Lymfmassage är en behandling som passar alla. Det kan vara extra viktig för dig som har fått lymfknutor bortopererade eller strålats i samband med cancerbehandling; har någon typ ödem, primärt eller sekundärt; fibromyalgi; restless-legs; och trötthetssyndrom.

Neck Massage

Lymfmassage

Lymfmassage är en enkel men effektiv metod som förbättrar funktionen i lymfsystemet. Det ger goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymptom.

Lymfmassage består av djupandning, lätta tryck samt strykningar i lymfflödets riktning som stimulerar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter ut ur kroppen. De olika teknikerna i lymfmassagen hjälper både till att lossa på kompakt bindväv och öka lymfflödet.

Lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Därför är behandlingen upplagd för att skapa lugn och hjälpa dig att slappna av på djupet.

 Tecken på att ditt lymfsystem kan behöva lite extra omhändertagande är om du:

  • Känner dig tung och svullen

  • Ständigt är trött

  • Upplever en mental dimma och trötthet

  • Ofta drabbas av förkylningar och infektioner

  • Har värk och smärta

  • Har torr hy med utslag och eksem

  • Har domningar och pirrningar i armar och ben.

Ett hälsosammare, gladare liv med en högre livskvalitet väntar framför dig

Reflexology

Zonterapi

Zonterapi stimulerar kroppen till självläkning.Teorin utgår från att alla organ i kroppen motsvaras av reflexzoner och punkter bla på fötterna. Genom att stimulera den aktuella zonen uppståer en kommunikation med det sjuka organet som då tillfrisknar på naturlig väg.
Kroppen frigörs från stress och återfår sin energi. Detta ökar immunförsvaret och stärker kroppens förmåga till självläkning.

Denna form av terapi är ett mycket mjukt sätt att lösa upp såväl fysiska som psykiska spänningar.

60 minuter

bottom of page