Behandlingar

Njut varje minut

Välkommen på en avslappnade och djupgående massagebehandling hos mig! Massage löser upp spänningar i både kropp och sinne.

Svensk klassisk massage

Under massagen arbetar jag med specifika muskler och problemområden terapeutiskt. Massagen fokuseras på det spända och ömmande området, tex nacke och axlar men kan inbegripa hela eller delar av kroppen beroende på längd på din behandling. 
Vid beröring aktiveras parasympatiska nervsystemet som utsöndrar bl.a. lugn-och-ro hormonet oxytocin. Kroppen reagerar med att hjärtfrekvens och blodtryck sjunker, halter av stresshormoner minskar, toleransen av smärta ökar och musklerna slappnar av. Effekten blir en antistressreaktion och psykiskt blir vi lugna, avslappnade och balanserade.
Välj mellan 30, 45, 60 eller 90 min behandling.

Reiki Treatment
Massage

Ayurvedisk yogamassage

Frigör djup fysik och emotionell stress som varit instängd i dina muskler, med effekt att återge kroppen smidighet och flexibilitet. En behandling tar ca 90 min, utförs med olja där du ligger på uppvärmd madrass och innehåller helkroppsmassage (inkl ansikte och skalp), sträckningar och töjningar. En helhetsupplevelse för både kropp och själ.

Ett hälsosammare, gladare liv med en högre livskvalitet väntar framför dig

Reflexology

Zonterapi

Zonterapi stimulerar kroppen till självläkning.Teorin utgår från att alla organ i kroppen motsvaras av reflexzoner och punkter bla på fötterna. Genom att stimulera den aktuella zonen uppståer en kommunikation med det sjuka organet som då tillfrisknar på naturlig väg.
Kroppen frigörs från stress och återfår sin energi. Detta ökar immunförsvaret och stärker kroppens förmåga till självläkning.

Denna form av terapi är ett mycket mjukt sätt att lösa upp såväl fysiska som psykiska spänningar.

60 minuter