top of page

Personlig träning

Träning på dina villkor

Det finns tillfällen då man vill ta hand om sig själv lite extra och verkligen satsa på sin egen hälsa fullt ut. Då kan en personlig tränare vara perfekt. Anledningen till att träna individuellt kan skifta; kanske du inte trivs i grupp, du kanske har särskilda behov/skador eller så har du specifika mål med din träning. Oavsett så kan jag hjälpa dig genom att skräddarsy din träning. Välj mellan de färdiga träningspaketen eller boka tid för en kostnadsfri konsultation för att lägga upp just din planering.

Image (3).jpeg

Kom igång- Håll igång

Image (1).jpeg

Platt mage - Stark rygg

Yoga at Home

Lugnt sinne - Stark kropp

Detta är träningspaketet för dig som vill kicka igång din träning på bästa sätt. Genom att träna med en personlig tränare får du fullständig trygghet; du får skräddarsydda övningar och program och hjälp med rätt utförande. 
Paketet innehåller styrketräning i gym, både med och utan redskap, konditionsträning och rörlighetsträning. Vi utgår från dina förutsättningar för en positiv upplevelse av träningen. 
Träningen omfattar 6 individuella träningstillfällen i gymmet under 3 veckors tid.

Styrketräning och rörlighetsträning med teknik och övningar främst hämtade från Pilates. 
Detta träningspaketet är för dig som vill stärka bålen, få en bättre hållning och öka din rörlighet. 
Vissa övningar utförs med enkla redskap, bla balansboll och gummiband men det mesta gör vi med enbart kroppen som motstånd. 
Ta din träning ett steg längre, förfina din teknik och få de resultat du längtar efter med hjälp av en personlig tränare.

Träningspaketet Platt mage - Stark rygg är på 5 träningstillfällen där vi träffas individuellt en gång i veckan.

Träningspaketet för dig som på ett insiktsfullt sätt vill bygga styrka och rörlighet och uppnå lugn i sinnet. 
Beroende på just dina behov och förutsättningar får du övningar och yogaprogram hämtade från MediYoga och Dynamisk yoga, utvalda för att skapa balans i ditt liv.

Vi träffas en gång i veckan under 5 veckor för att gå igenom rörelser, förfina tekniken och utveckla din yogaträning. Varje tillfälle avslutas med meditation. 

bottom of page